Over Ons

Uw Vliegende Marketeer

Ons Awesome Team

Dutch Air Advertising is de Nederlandse aanbieder van luchtreclame. Geen tussenpersoon, maar de bron zelf. Je werkt straks niet enkel met piloten, maar met marketeers die vliegtuigen hebben. Wij denken actief mee met jouw landelijke reclamecampagne. Hoe haal je het beste rendement uit een opdracht? Hoe bereik je zoveel mogelijk mensen tegen de minste kosten? Wij weten het. Wie ‘wij’ zijn zie je hieronder!

Bert van de Bunte

Bert van de Bunte

Oprichter en Piloot

Bert is in 2006 begonnen als zweefvlieger op vliegveld Teuge. Na 10 jaar ervaring op te hebben gedaan in de luchtreclame-wereld heeft hij in 2016 besloten voor zichzelf te beginnen op een eigentijdse manier.

Robbert van Zuydam

Robbert van Zuydam

Concepteer en Piloot

Begonnen met zijn opleiding tot verkeersvlieger op Teuge in 2010 en nooit meer weggegaan. Als hij niet in de cockpit van de Boeing 737 zit, is hij wel op Teuge te vinden. Daarnaast is Robbert Safety Manager binnen ons bedrijf, na alle benodigde cursussen en certificaten te hebben behaald.
Timo van Wijk

Timo van Wijk

Crewmanager en Piloot

Timo is in 2015 begonnen op vliegveld Teuge als zweefvlieger. Naast het vliegen studeert hij Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit. Een echte allrounder binnen ons bedrijf.

Tim Peter

Tim Peter

Marketeer en Piloot

Tim is in 2005 begonnen als zweefvlieger op vliegveld Teuge. Als student technische bedrijfskunde specialiseerde hij zich in de  marketing strategieën ontwikkelen voor organisaties. Die kennis zetten wij in voor de luchtreclame campagnes.

Wij

Communiceren Helder en Laagdrempelig
Communicatie, een kernbegrip in de luchtvaart. Om de veiligheid hoog te houden tijdens een vlucht zijn verbale vaardigheden van groot belang.
Behalve met de luchtverkeersleiding, is een duidelijke communicatie met de klant ook een streven van ons.
Wij vinden het vooral belangrijk dat voor de klant alles helder is. Daarom zet Dutch Air Advertisement in op een heldere en laagdrempelige communicatie.
Kennen geen verborgen kosten
Voordat de opdracht wordt uitgevoerd zijn bij de klant de kosten bekend. In de branche is het dan ook gebruikelijk om vooraf te betalen. Soms komt het voor dat een opdracht niet door kan gaan vanwege weersomstandigheden, maar in dat geval wordt het gehele bedrag gewoon gecrediteerd.
zijn de vliegende marketeers

Wij zijn er niet alleen voor de grote ondernemingen, integendeel. Onze werknemers kunnen meer dan alleen vliegen. Ook zonder marketingafdeling is een succesvolle campagne mogelijk voor u. Juist daarom vindt Dutch Air Advertising het belangrijk dat haar personeel verstand van zaken heeft, zodat we met de klant kunnen meedenken waar dat nodig is.

zijn de Bron van Luchtreclame
In de luchtreclamewereld zijn een aantal tussenpartijen actief. Dat zijn wij niet! Dutch Air Advertising is het begin, en het einde van de procesketen. Dit resulteert in een gunstiger financieel plaatje, en een directe communicatie tussen de klant en DAA.

Waarom Dutch Air Advertising?

Een goede ondersteuning in de lucht van jouw campagne op de grond is nagenoeg onmisbaar. Op deze ludieke wijze wordt je campagne simpelweg niet meer gemist. Wat dacht je van branding? Jouw logo langs bijvoorbeeld de Nederlandse stranden, boven de TT van Assen of tijdens de Intocht van de Nijmeegse Vierdaagse? Op geen andere manier zul je tegen geringe kosten duizenden mensen per uur bereiken. Dutch Air Advertising regelt het voor je!

Let’s Get Started

Vraag nu een offerte aan!

× WhatsApp