SKy Marketing

Full service luchtreclame

Bij Dutch Air Advertising ben je op het juiste adres!

Er zijn talloze manieren van communiceren. Zo is reclame maken hiervan een voorbeeld. Opnieuw zijn er veel soorten reclame, en luchtreclame is daar één van. Dutch Air Advertising heeft als kernactiviteit het leveren van diensten in en omtrent luchtreclame.

Waarom zou u uit alle soorten reclame kiezen voor luchtreclame? De beste reden die wij u kunnen geven is dat luchtreclame zich als geen ander onderscheidt van andere soorten reclame. Dit heeft alles te maken met de effectiviteit.

In de zekere onbekendheid van luchtreclame schuilt een grote kracht voor de werking van het middel. Voor onze klanten moet natuurlijk wél duidelijk zijn wat het middel inhoudt. We leggen het graag aan u uit.

Wat is luchtreclame?

De naam spreekt redelijk voor zichzelf. Door middel van een vliegtuig een boodschap over brengen, dat is luchtreclame. Sommige vliegtuigen zijn met een speciaal systeem uitgerust waardoor er een lijn achter het vliegtuig kan worden gehangen. Aan deze lijn wordt dan weer de reclameboodschap bevestigd, zodat een mooie combinatie wordt gevormd. Dutch Air Advertising kan op een aantal manieren vorm geven aan deze reclameboodschap. Zo is bijvoorbeeld het overbrengen van een persoonlijke tekst net zo goed mogelijk als het rondslepen van een bedrijfslogo.

waar en wanneer luchtreclame?

 

Als u deze website bezoekt hebt u hoogstwaarschijnlijk al een geschikte gelegenheid gevonden waarbij u van onze diensten gebruik wil maken. Toch kan het zijn dat er nog twijfel bestaat over hoe de luchtreclame het beste kan worden ingezet. Op dat gebied denken we graag met de klant mee.
Daarom geven we hieronder alvast een aantal voorbeelden van geschikte gelegenheden om luchtreclame in te zetten.

Ideale locaties en events

Festivals

Vergroot het bereik van uw reclame. Hier vindt u de meeste mensen op een vierkante kilometer.

Sportevents

Branding bij kampioenschappen of andere sportevenementen.

uw eigen adres

Perfect voor een persoonlijke boodschap. Het reclamevliegtuig cirkelt boven uw eigen huis.

Stranden

Tijdens een zogenaamde ‘strandroute’ wordt de kust afgevlogen met reclame-vliegtuigen. Het bereik? Op een mooie zomerdag per uur circa 100.000 mensen. (Bron: Cbs)

nijmeegse Vierdaagse

De meest bekende wandeltocht van Nederland. Elk jaar meer dan 40.000 deelnemers, en dan hebben we het nog niet eens over de toeschouwers!

TT Assen / zandvoort

Al sinds de vorige eeuw is luchtreclame verbonden met race-evenementen.
Tijdens raceweekenden op TT-Assen kan het zelfs zo druk zijn in de lucht dat het noodzaak werd reclamevliegtuigen te separeren. 

Feestdagen

Wilt u reclame maken als vuurwerkverkoper? Dan bent u bij ons op het juiste adres.
Of wens uw vrienden of collega’s alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Wil je met me trouwen?

Vraag op een hele unieke manier jouw partner ten huwelijk! De afgelopen jaren hebben wij vele aanzoeken mogen verzorgen, en tot op heden is er alleen ‘Ja’ geantwoord.

De bovenstaande verzameling vormt enkel een voorbeeld van de locaties waarboven Dutch Air Advertising recentelijk heeft gevlogen met reclamevliegtuigen. Deze verzameling, en uw keuze, is geenszins limitatief, er zijn namelijk nog veel meer geschikte locaties en gelegenheden om luchtreclame bij uit te oefenen. Ook bij die gelegenheden zijn we de klant van dienst.

Zie hier onze piloten en vliegtuigen in actie tijdens televisieopnames van Randstad 100 Dagen 100 Banen!

luchtreclame waar iedereen van opkijkt!

Reclamevliegtuigen vallen op! Mensen hebben een natuurlijke neiging omhoog te kijken wanneer ze een vliegtuig horen. Onze reclamevliegtuigen maken zo’n geluid dat het opvalt, zonder als storend te worden ervaren. Vandaar ons motto. Een factor die hier ook nog aan bijdraagt zijn onze reclamevliegtuigen zelf.

Onze vloot is namelijk voorzien van een vrolijk kleurtje, zo zijn al onze reclamevliegtuigen opvallend geel gekleurd. Wij vliegen met twee unieke Piper Super Cubs, en daarnaast hebben we voor speciale opdrachten een Cessna 172 tot onze beschikking.

Klaar voor een luchtreclame campagne?

Klaar voor JOUW eigen sky marketing?

Vraag vrijblijvend JE offerte aan!

Opdracht grootte

Aantal vliegtuigen

Soort luchtreclame

× WhatsApp