Portfolio

Onze Luchtreclamecampagnes

Op deze heat-map zijn al onze luchtreclamevluchten van 2023 goed terug te zien. Evenveel cirkeltjes als unieke locaties waar we boven mochten vliegen! 

Check onderstaande video voor een unieke opdracht! Leuk om te zien hoe onze reclamevliegtuigen een bijzondere toevoeging maken aan het personeelsfeest van DIKS autoverhuur

Voor goededoelenactie ‘100 uur voor KWF’ van NPO Radio 2 waren wij afgelopen zomer live op de radio, en vlogen wij door heel Nederland.

Doel: zo veel mogelijk mensen te laten doneren aan het KWF, door ze een plaatje op de radio aan te laten vragen. Geslaagde actie!

HELP! LAATMARINALEVEN.NL

‘Ik wil het groot aanpakken’ - Marina

Stentor Apeldoorn, 4 september 2020

De 39-jarige Marina van der Kruijs lijdt aan een zeldzame ziekte en heeft een speciale behandeling in Barcelona nodig. Voor de peperdure operatie is een crowdfundingactie opgezet, maar het wil nog niet echt vlotten. Piloot Bert van de Bunte (28) schiet nu te hulp: ,,We kunnen een half miljoen mensen bereiken.”

www.destentor.nl/apeldoorn/doodzieke-moeder-marina-krijgt-bijzondere-hulp-van-piloot-bert-uit-apeldoorn-ik-wil-het-groot-aanpakken

Ajax steekt Hart onder de riem in corona-tijden

Op zeer korte termijn is deze opdracht tot stand gekomen op verzoek van deze Ajax supporters. Vrijdagavond een belletje, zaterdagmiddag twee reclamevliegtuigen boven Amsterdam.
De piloten hebben een rondje gemaakt langs alle ziekenhuizen in de buurt, om iedereen die een steentje bijdraagt in deze tijd te bedanken! 

Geen bezoek in ziekenhuis? De man van Anja stuurt gewoon een vliegtuig

Met haar handen voor haar mond geslagen, staarde Anja Smit vrijdagmiddag uit het raam van haar ziekenhuiskamer. Speciaal voor haar vloog ons reclamevliegtuig langs het Meander Medisch Centrum met daarachter de tekst: ‘An hou vol! Pieter Mees Daan Tijn’

Het AD schreef er een mooi artikel over:
www.ad.nl/amersfoort/geen-bezoek-in-ziekenhuis-de-man-van-anja-stuurt-gewoon-een-vliegtuig

Jubileumfeest bij KIM op paleis Het Loo

Met een keur aan artiesten vierde het Apeldoornse bedrijf KIM zaterdagavond zijn vijftigjarig bestaan in de tuinen van paleis Het Loo.

Dat een bedrijf koel- en vriescellen bouwt, betekent niet dat het er altijd koeltjes aan toe moet gaan… Han Reinders en zijn collega’s haalden alles uit de kast voor een vorstelijk feest.

Bovenstaand betreft een krantenknipsel uit ‘De Stentor’ van 2 september 2018.

Landelijke campagne voor Domino's Pizza Netherlands

Na een lokale opdracht te hebben gevlogen in het voorjaar van 2018, was het in de zomer tijd voor een landelijke campagne.

Samen met de brandmanager van Domino’s hebben we gekeken naar de beste routes om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Daarnaast hebben wij Domino’s bijgestaan in het ontwerp van het full-color speciaaldoek van ruim 100 vierkante meter.

Protestactie tegen sleepnetwet van Amnesty International

Vluchtformatie van twee luchtreclamevliegtuigen

In het najaar van 2017 zijn wij door Amnesty International benaderd om een ondersteunende campagne op te zetten tegen de sleepnetwet. We hebben hierbij twee vliegtuigen ingezet. Amnesty International heeft hierbij een mooie video gemaakt.

Speciaaldoek NACRA Sailing

Welcomes the Volvo Ocean Race

Door de marketing-afdeling van Nacra Sailing zijn we benaderd om de arriverende zeilboten een speciaal ontvangst te geven…We hebben hiervoor een speciaaldoek van 120 vierkante meter gedrukt om gedurende de hele dag, boven zee, alle bootjes een warm welkom te geven!

Let’s Get Started

Vraag nu een offerte aan!

× WhatsApp