Portfolio

Onze Luchtreclamecampagnes

Jubileumfeest bij KIM op paleis Het Loo

Met een keur aan artiesten vierde het Apeldoornse bedrijf KIM zaterdagavond zijn vijftigjarig bestaan in de tuinen van paleis Het Loo.

Dat een bedrijf koel- en vriescellen bouwt, betekent niet dat het er altijd koeltjes aan toe moet gaan… Han Reinders en zijn collega’s haalden alles uit de kast voor een vorstelijk feest.

Bovenstaand betreft een krantenknipsel uit ‘De Stentor’ van 2 september 2018.

 

Landelijke campagne voor Domino's Pizza Netherlands

Na een lokale opdracht te hebben gevlogen in het voorjaar van 2018, was het in de zomer tijd voor een landelijke campagne.

Samen met de brandmanager van Domino’s hebben we gekeken naar de beste routes om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Daarnaast hebben wij Domino’s bijgestaan in het ontwerp van het full-color speciaaldoek van ruim 100 vierkante meter.

Protestactie tegen sleepnetwet van Amnesty International

Vluchtformatie van twee luchtreclamevliegtuigen

In het najaar van 2017 zijn wij door Amnesty International benaderd om een ondersteunende campagne op te zetten tegen de sleepnetwet. We hebben hierbij twee vliegtuigen ingezet. Amnesty International heeft hierbij een mooie video gemaakt.

Speciaaldoek NACRA Sailing

Welcomes the Volvo Ocean Race

Door de marketing-afdeling van Nacra Sailing zijn we benaderd om de arriverende zeilboten een speciaal ontvangst te geven… 

We hebben hiervoor een speciaaldoek van 120 vierkante meter gedrukt om gedurende de hele dag, boven zee, alle bootjes een warm welkom te geven!

Let’s Get Started

Vraag nu een offerte aan!

× WhatsApp